Update maart

woensdag 3 maart 2021

Wij willen jullie via deze nieuwsbrief laten weten dat wij in navolging van de aangepaste maatregelen druk bezig zijn met het onderzoeken welke mogelijkheden wij in de buurt van onze leslocaties hebben om te starten met het aanbieden van ‘fysieke’ karatelessen ipv de online lessen van afgelopen periode. 

Hieronder lezen jullie meer over de stand van zaken in Rotterdam en in Breda. 

PS! Aanstaande vrijdag zal er alleen online les zijn van 17.45 – 18.25 uur. Hier kunnen zowel de deelnemers voor de Tiger Kids Karate les aan meedoen als voor de reguliere karate les!!
 


Rotterdam

Vanaf aanstaande maandag 8 maart kunnen wij weer gebruik maken van het binnenplein van de Bogermanschool voor het verzorgen van onze karatelessen! 

Dit betekent dat de lessen op dezelfde locatie blijven, echter mogen we nog niet binnen sporten. Vanwege het weer adviseren wij om uw kinderen goed aan te kleden aangezien het soms nog redelijk koud kan zijn. 

In eerste instantie zullen wij starten met 1 les voor al onze leden. We willen eerst kijken hoeveel animo er is om buiten te trainen. Als jullie er niet zo naar uitkijken om weer te komen trainen zullen het aantal lessen uitbreiden zodat de groep niet te groot wordt. 
 


Lesrooster Rotterdam 


Breda

Wij hebben momenteel contact met Breda Actief om te kijken waar we in de nabijheid van onze vaste leslocaties (Viandenlaan, Jan Nieuwenhuyzenstraat & Vlaanderenstraat) op een geschikte plaats kunnen beginnen met buitenlessen. Tot die tijd zullen wij op dinsdag en vrijdag doorgaan met de online lessen. 

Meer nieuws

Meer nieuws