Update lessen nav Coronamaatregelen

Monday 29 November 2021

Helaas moeten ook wij als sportaanbieder weer roeien met de riemen die we ter beschikking hebben binnen de huidige maatregelen vanuit de overheid. Dit wil zeggen dat wij slechts tot 17.00 uur lessen kunnen / mogen aanbieden.  We zijn druk bezig om zo goed als mogelijk hiermee om te gaan en hopelijk voor iedereen geschikte oplossingen aan te kunnen bieden zodat al onze leden door kunnen blijven trainen! 

Momenteel hebben we de zekerheid dat we de les op locatie de Wisselaar (gymzaal aan de Vlaanderenstraat 56 van Basisschool de Wisselaar) kunnen blijven verzorgen aangezien deze wekelijks op het programma staat van 15.30 – 16.30 uur. Ook onze leden van andere locaties kunnen en mogen gebruik maken van deze leslocatie! 

Daarnaast hebben we een aanvraag gedaan bij de gemeente om te bekijken of we op andere dagen / tijden gebruik kunnen maken van de leslocaties aan de Viandenlaan en Jan Nieuwenhuyzenstraat om onze lessen aan te bieden zolang de huidige maatregelen van toepassing zijn. 

Voor vrijdag hopen wij dat we twee lessen kunnen gaan aanbieden zodat de Tiger kids kunnen trainen van 15.30 – 16.10 en alle karateka’s van 16.15 – 17.00 uur.  Zoals gezegd is bovenstaande nog in aanvraag bij de gemeente en hopen wij zsm uitsluitsel te krijgen en daarmee ook aan jullie door te kunnen geven.

Meer nieuws

Meer nieuws