Nieuwsbrief oktober 2021

Tuesday 26 October 2021


Band- en Vuistjes Examens

Onze band- en vuistjesexamens komen er weer aan! Maar ook staat de herfstvakantie voor de deur. 

Wij hebben de examens gepland tijdens de lestijden van uw zoon / dochter in week 44. 
Deze week loopt van Maandag 1 november t/m Vrijdag 5 november!

Mbt de coronaregels is het weer mogelijk voor u om te komen kijken naar de examens. Wij vragen u hierbij wel om voldoende afstand ten opzichte van anderen te houden. 

Herfstvakantierooster

Lesrooster Rotterdam 
Onze lessen in Rotterdam – Hillesluis zullen in de herfstvakantie (maandag 18 oktober) NIET doorgaan. 

Lesrooster Breda
Wisselaar 
Dinsdag 19 oktober; Les komt te vervallen 

Viandenlaan
Dinsdag 26 oktober; !Speciale les! 17.30 – 19.00 uur 

Jan Nieuwenhuyzenstraat 
Vrijdag 29 oktober; Reguliere lestijden

Wij vragen u vriendelijk om via een SMS / Whattsapp bericht (0648257131) door te geven wanneer uw zoon / dochter niet aanwezig zal zijn in de herfstvakantie. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat er op de lessen voldoende kinderen zijn om goed te oefenen en spelvormen te kunnen doen!

Regenboogtoernooi

7-November – Rotterdam
Karate is veel meer dan alleen trainen voor een nieuw vuistje of band tijdens onze examens. Het deelnemen aan wedstrijden is daar een mooi voorbeeld van! Het meedoen aan een wedstrijd kan best spannend zijn, maar geeft veel extra motivatie om voor te trainen! 

Op 7 november vind het regenboogtoernooi plaats in Rotterdam. Dit is een toernooi speciaal voor karateka’s zonder of met weinig wedstrijdervaring, ideaal voor een eerste toernooi (buiten onze vereniging)! 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Laat het ons weten dmv een mail naar: info@gbka.nl met als onderwerp ‘Regenboogtoernooi 7 november’. Wil je extra voorbereid aan het toernooi meedoen? Iedere dinsdagavond van 18.15 – 19.15 uur geven wij een wedstrijdtraining op onze locatie aan de Viandenlaan 2.

NIEUWSBRIEF

Om niets meer te missen van onze vereniging starten wij met de introductie van onze website ook met een periodieke verspreiding van onze nieuwsbrief.

Ontvangt u de nieuwsbrief nog niet in uw mailbox? Meld u via onderstaande link gelijk aan! https://gbka.nl/nieuwsbrief/

Meer nieuws

Meer nieuws